Welkom bij Clubsport

Clubsport is gespecialiseerd in het oplossen van lastige storingen en defecten, het verbeteren van bestaande producten door middel van tuning en het reguliere onderhoud van alle automerken.

Werkzaamheden Clubsport

Binnen Clubsport worden drie verschillende werkzaamheden onder leiding van Pieter volbracht. 

Diagnose

Richt zich op het diagnosticeren en oplossen van storingen en defecten. Dit is voor elk type auto mogelijk. We beschikken over de middelen om ieder probleem op te lossen. 

Tuning

Richt zich op het verbeteren en optimaliseren van personenauto’s. De aanpassingen die Clubsport maakt kunnen gebruikt worden voor zowel racedoeleinden als in het dagelijks gebruik.

Onderhoud

Richt zich op het onderhouden van uw auto. Hierbij kan gedacht worden aan kleine en grote beurten, het vervangen van de distributieriem, algemeen periodieke keuringen (APK) etc.

OFFICIAL ROTREX RESELLER

Autogarage Clubsport

De autogarage wordt geleid door ing. Pieter van Aalten en is gevestigd op de Griftdijk Zuid  93 in Lent bij Nijmegen. Clubsport is gespecialiseerd in het oplossen van lastige storingen en defecten, het verbeteren van bestaande producten door middel van tuning en het reguliere onderhoud van alle automerken. Daarbij richt Clubsport zich voornamelijk op de automerken BMW, Porsche en Volvo. Uiteraard zijn auto’s van andere automerken van harte welkom. Clubsport beschikt over een goed uitgeruste werkplaats waar alle werkzaamheden binnen het vakgebied mogelijk zijn.

PORSCHE

VOLVO

BMW