Over Clubsport

Bij ons kun je terecht voor onderhoud, behoud en de volgende stap met tuning.

Clubsport- onderhoud

Clubsport-onderhoud richt zich op het onderhouden van uw auto. Het jaarlijkse onderhoud wordt bij clubsport uitgevoerd met net een beetje extra.  Het team van clubsport richt zich niet alleen op de kwaliteit van het werk, maar ook op het proces met u. Door open kaart te spelen, weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Een duidelijk en eerlijk proces staat centraal binnen Clubsport. Binnen Clubsport is al het onderhoud mogelijk. Hierbij kan gedacht worden aan kleine en grote beurten, het vervangen van de distributieriem, algemeen periodieke keuringen (APK), het voorzien van zomer- en winterbanden, aircosysteem onderhoud, de reparatie van displays, teller units en dashboards, de reparatie van kleine schades en onderhoud aan LPG-installaties. 

Clubsport-onderhoud is tevens gespecialiseerd in het zoeken van een nieuwe auto voor u. Samen met u kan worden bekeken wat uw wens is voor een nieuwe auto.  Dit is in mogelijk  in elke prijsklasse. Na goed overleg kan de zoektocht worden gestart naar een geschikte auto. Clubsport-onderhoud levert deze auto vervolgens  met een nieuwe APK, een grote beurt en zorgt dat de auto in goed functionerende staat is. Clubsport zorgt voor maatwerk dat  tot in de puntjes verzorgd wordt.

Clubsport- diagnose

Clubsport-diagnose richt zich op het diagnosticeren en oplossing van storingen en defecten. Hier ligt de specialiteit van Pieter. Met oog voor detail en een breed ontwikkelde expertise onderzoekt hij elke probleem. Dit is voor elk type auto mogelijk. Clubsport beschikt over diagnose apparatuur en meetinstrumenten om ieder probleem op te lossen. Het defect of de storing mag zowel elektronisch als mechanisch van aard zijn en op een benzine, diesel of LPG voertuig van toepassing zijn. Eventuele defecten kunnen binnen Clubsport worden gerepareerd. Dit kan variëren van het vervangen van een lampje tot het volledig herbouwen van de motor. Bij brand- of waterschade kan er worden ingeschat of de reparatie nog mogelijk is en wat de beste oplossing is. 

Clubsport- tuning

Clubsport-tuning kan gezien worden als de voorloper van het huidige Clubsport. Op de Hugo de Grootstraat in Nijmegen heeft Pieter jarenlang verschillende projecten volbracht met betrekking tot tuning. Clubsport is vooral gespecialiseerd in tuning, onderhoud en revisie van Porsche.  Clubsport-tuning beschikt over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuning materialen. Deze onderdelen worden o.a. geleverd door ROTREX turbo’s en Superchagers, KW-suspension, LODER 1899, BMC en MANTHEY MOTORS. Door de samenwerking met tuners als  MANTHEY MOTORS en TVS-engineering kan Clubsport een contante en hoge kwaliteit leveren. 

De tuning van bijna alle automodellen is mogelijk. Dit hangt vooral af van het doel en de wens van de klant. De mogelijkheden binnen Clubsport-tuning zijn groot, maar zijn vooraf gericht op chiptuning en het opbouwen van superchargers . Beiden verbeteringen zijn gericht op de toename van het motorvermogen en het verbeteren van het brandstofverbruik. Alle maatwerkoplossingen kunnen binnen eigen huis worden verzorgd. 

Een supercharger van Rotrex wordt aangedreven door de mechanische beweging van de motor. Hiervoor moet een speciale opbouw worden gemaakt. Dit is zowel bij benzine als dieselmotoren mogelijk. Het voordeel van een supercharger is de directe vermogenswinst, eigenlijk al vanaf stationair toerental. Bij een dergelijke ombouw wordt ook gekeken naar koeling, brandstofvoorziening en de software die de motor  bestuurt. Het is ook mogelijk een turbo te monteren. Hierdoor kan er ook vermogenswinst worden behaald. Bij elke wens van de klant zal een maatwerkoplossing worden bedacht. Goed overleg met de klant staat hierbij centraal. Het voldoen aan de verwachtingen en wensen van de klant vinden wij erg belangrijk. Hierover zullen altijd duidelijke afspraken worden gemaakt. Dit wordt gedaan om het proces wederzijds prettig te laten verlopen.

Voor meer informatie over software, tuningspakketten, sportuitlaten, wielophangingen, velgen, banden, turbo’s en superchargers, kunt u contact opnemen met Clubsport.