PIETER VAN AALTEN

De liefde voor het vak gaat verder dan alleen het afleveren van uw auto. Voor mij telt de lach op uw gezicht als u weer in uw auto rijdt.

.

Mijn naam is Pieter van Aalten (1973) en ik ben een ingenieur in de chemische technologie. Na jaren lang gewerkt te hebben als technisch diagnose specialist voor grote techniek bedrijven, heb ik 8 jaar geleden mijn passie voor auto’s gevolgd. Hieruit volgde de oprichting van Clubsport. Door mijn jarenlange ervaring als diagnose specialist heb ik een ruime expertise opgebouwd om ogenschijnlijk onoplosbare problemen op te lossen. Hoe lastiger de storing is, hoe interessanter ik het vind. Inmiddels komen auto’s van menig dealer uit heel Nederland bij mij terecht. Ik sta voor een eerlijk en adequaat proces met u en uw auto. U bent van harte welkom om langs te komen en een lekker bakje koffie staat altijd voor u klaar.

Wij willen de kwaliteit van autorijden voor u verhogen
‘Moving further’, samen met Clubsport komt u verder!
Door met oog voor detail maatoplossingen te leveren, verbetert Clubsport de kwaliteit, beleving en duurzaamheid van uw auto. Door innovatief en vooruitstrevend te denken, bouwt Clubsport mee aan de verandering die u nastreeft.

HENNY VAN DOORN

Door de jaren heen heb ik echt van alles meegemaakt. Ik geniet er nog steeds van!

Mijn naam is Henny van Doorn (1949) en ik heb ruim 40 jaar ervaring als BMW-specialist. Ooit ben ik begonnen met werken voor de BMW dealer in de buurt, maar al snel begon het ondernemerschap te kriebelen. Ik begon voor mezelf op de Griftdijk-Zuid in Lent. Jarenlang heb ik BMW auto’s onderhouden en aangepast met producten van HARTGE. In de tijd hebben we ontzettend veel beleefd en de Griftdijk-Zuid is een bekende plek voor BMW liefhebbers geworden. Daar kom ik niet zo snel van af! Een ‘stil’ leven is niets voor mij, dat zullen velen bevestigen. Ik heb dan wel het stokje overgedragen aan de heren van Clubsport, maar ik draag dagelijks met mijn praktijkervaring, kennis en grappen een steentje bij. Daar geniet ik ontzettend van!

JORRIT DE JONG

Constant ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen en ik probeer die twee oudjes er in mee te nemen.

Mijn naam is Jorrit de Jong (1992) en ik ben technisch autospecialist, algemeen periodiek keurmeester en laatstejaars student Technische bedrijfskunde aan Avans Hogeschool. Al vanaf toen ik een klein kind was, maakte ik motorgeluidjes, leerde ik inparkeren op mijn loopwagentje (met waarschuwingspiepjes) en droomde ik van autorijden. Van deze  ‘ziekte’ ben ik eigenlijk nooit genezen.  Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld als ondernemer en met mijn proactieve houding zie ik nergens beperkingen in. Samen met Pieter en Henny zet ik mij iedere dag in om de klanten van Clubsport zo goed mogelijk te bedienen en de kwaliteit van ons werk en onze producten te laten toenemen. Ik sta voor een persoonlijke  aanpak.