PIETER VAN AALTEN

De liefde voor het vak gaat verder dan alleen het afleveren van uw auto. Voor mij telt de lach op uw gezicht als u weer in uw auto rijdt.

.

Mijn naam is Pieter van Aalten (1973) en ik ben een ingenieur in de chemische technologie. Na jaren lang gewerkt te hebben als technisch diagnose specialist voor grote techniek bedrijven, heb ik 8 jaar geleden mijn passie voor auto’s gevolgd. Hieruit volgde de oprichting van Clubsport. Door mijn jarenlange ervaring als diagnose specialist heb ik een ruime expertise opgebouwd om ogenschijnlijk onoplosbare problemen op te lossen. Hoe lastiger de storing is, hoe interessanter ik het vind. Inmiddels komen auto’s van menig dealer uit heel Nederland bij mij terecht. Ik sta voor een eerlijk en adequaat proces met u en uw auto.

Bij veel werkzaamheden werk ik samen met ingenieur in spe Jorrit de Jong. Daarnaast werken er regelmatig specialisten in de garage mee, waaronder oud garagist en Hartge specialist Henny van Doorn, met elk hun eigen expertise. Met hen vorm ik een team waarmee ik veel werkzaamheden aan kan en u zo goed mogelijk probeer te helpen met plezier op de weg te blijven. U bent van harte welkom om langs te komen en een lekker bakje koffie staat altijd voor u klaar.

Wij willen de kwaliteit van autorijden voor u verhogen
‘Moving further’, samen met Clubsport komt u verder!
Door met oog voor detail maatoplossingen te leveren, verbetert Clubsport de kwaliteit, beleving en duurzaamheid van uw auto. Door innovatief en vooruitstrevend te denken, bouwt Clubsport mee aan de verandering die u nastreeft.