Rotrex tuning

Een Rotrex Supercharger, het antwoord op de vraag naar meer motorvermogen!

Wat is een Rotrex Supercharger?

De Rotrex Supercharger is een compacte, efficiënte en betrouwbare druklader. Door de gepatenteerde  ‘traction drive’ is het mogelijk hoge toerentallen te bereiken waardoor nóg hogere motorprestaties worden gerealiseerd. Door het gebruik van de speciale Rotrex olie, die de unieke eigenschap heeft om hard te worden onder druk, heeft de druklader een minimale inwendige wrijving. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van tandwielen, wat directe voordelen biedt ten op zichten van andere drukladers. De geluidsontwikkeling is laag, de koeling van de rollen in de compressor is optimaal en er zijn veel hogere toerentallen (tot wel 250.000 RPM) te bereiken dan met drukladers.

Clubsport is dé importeur van Rotrex Superchargers en is gevestigd in Lent bij Nijmegen. Alle producten van Rotrex kunnen hier worden besteld.

 

 

Tot wel 720 meer PK!

Clubsport biedt verschillende modellen van de Rotrex serie aan, waardoor een toepassing op elk formaat en type verbrandingsmotor mogelijk is. De Rotrex C8, C15, C30 en C38 geven luchtdruk van 0,065 kg/s tot 0,63 kg/s. Hierdoor kunnen motoren van 27 pk tot 720 pk geblazen worden. De toepassingen zijn eindeloos. Rotrex drukladers worden gebruikt voor personenvoertuigen, boten, quads, motoren, helikopters, industriële brandstofcellen en warmtepompen, etc.

100%

Haal alles er uit wat er in zit!

Elk Rotrex product wordt ontworpen en gefabriceerd in Denemarken volgens de hoogste industriële standaarden. Het hele proces wordt begeleidt door hoog gekwalificeerd personeel en in samenwerking gedaan met klanten, leveranciers en partners om de hoogst haalbare kwaliteit en prestaties te bereiken. De inbouw van een Rotrex Supercharger is compact en met relatief weinig aanpassingen aan het specifieke voertuig mogelijk. Het systeem heeft weinig onderhoud nodig, is betrouwbaar en de lineaire krachtopbouw geeft een voorspelbare vermogensafgifte.