Tuning

Clubsport-tuning kan gezien worden als de voorloper van het huidige Clubsport. Op de Hugo de Grootstraat in Nijmegen heeft Pieter jarenlang verschillende projecten volbracht met betrekking tot tuning. Clubsport is gespecialiseerd in tuning, onderhoud en revisie van Porsche en het opbouwen van superchagers en turbo’s. Clubsport-tuning beschikt over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuning materialen. Clubsport in de hoofdleverancier van ROTREX turbo’s en superchagers in Nederland. Daarnaast levert Clubsport producten van KW-suspension en LODER 1899. Door te werken met deze producten kan Clubsport een constante en hoge kwaliteit leveren.

Strak door de bocht met de juiste ondersteuning.
Het comprimeren van lucht in de sterkste vorm.
Razendsnel denkwerk voor optimale vermogenscontrole.

De tuning van bijna alle automodellen is mogelijk. Clubsport-tuning richt zich voornamelijk op chiptuning en het opbouwen van superchargers. Beiden verbeteringen zijn gericht op de toename van het motorvermogen en het verbeteren van het brandstofverbruik.
Alle maatwerkoplossingen kunnen binnen eigen huis worden verzorgd.

Voor meer informatie over software, tuningspakketten, sportuitlaten, wielophangingen, velgen, banden, turbo’s en superchargers, kunt u contact opnemen met Clubsport.

100%

Haal alles er uit wat er in zit!

Een supercharger van Rotrex wordt aangedreven door de mechanische beweging van de motor. Hiervoor moet een speciale opbouw worden gemaakt. Dit is zowel bij benzine als dieselmotoren mogelijk. Het voordeel van een supercharger is de directe vermogenswinst, eigenlijk al vanaf stationair toerental. Bij een dergelijke ombouw wordt ook gekeken naar koeling, brandstofvoorziening en de software die de motor bestuurt. Het is ook mogelijk een turbo te monteren. Hierdoor kan er ook vermogenswinst worden behaald. Bij elke wens van de klant zal een maatwerkoplossing worden bedacht. Goed overleg met de klant staat hierbij centraal. Het voldoen aan de verwachtingen en wensen van de klant vinden wij erg belangrijk. Hierover zullen altijd duidelijke afspraken worden gemaakt